currensy

TYLER THE CREATOR: CHERRY BOMB

Onlangs kondigde hij het al aan, zijn 4é studio album genaamd “Cherry Bomb” is dan eindelijk uit! We hebben het uiteraard over niemand minder dan Tyler The Creator.

Tyler is sinds 2013 bezig geweest aan het album. Cherry Bomb bevat tracks met onder anderen Kanye West, Pharell, Lil Wayne en Schoolboy Q. Opmerkelijk is het feit dat er geen andere leden van Odd Future op de plaat staan. “Everyone’s on their own island.” aldus Tyler.

Met invloeden van Stevie Wonder is Cherry Bomb een instant classic voor Tyler liefhebbers! Cherry Bomb is gister in de verkoop gegaan via Itunes. Beluister de single “Fucking Young” hier onder!

Itunes: http://t.co/vT8835yXVC

Curren$y: Pilot Talk III

Ook Curren$y is terug van weg geweest. Zo bracht hij 4 april het 3é deel van de Pilot Talk reeks uit!

Als Curren$y iets heeft, is het gevoel voor kunst. De artwork van Pilot Talk III is net zo “on-point” als dat van de vorige delen! Zo vraagt hij $100 voor het album op een unieke USB stick, via zijn merchandise site. Ook kan je een schilderij gebaseerd op de artwork kopen voor niet minder dan $2500. Gelukkig krijg je hier ook een t-shirt en het album bij!

Met featurings van o.a. Whiz Khalifa, Riff Raff en Jadakiss blaast Curren$y nieuw leven in Pilot Talk. Beluister de single “Pot Jar” hier onder: